چه اعتماد به نفسی داره محمد پروین!
Printable View
چه اعتماد به نفسی داره محمد پروین!
اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
به استحضار هواداران فهیم و گران ارزش تیم فوتبال پیروزی (پرسپولیس) می رساند همانگونه که مطلع هستید در برنامه تصویری 90 از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران آقای آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان بر روی آنتن قرار گرفت و برای پوشش ضعف خویش در دفاع و عدم توان پاسخگویی به مطالب مدیرعامل باشگاه مبادرت به استعمال الفاظ رکیک و موهن علیه وی نمود که به لحاظ اجتناب از ایجاد تنش در تلویزیون و جلوگیری از تحریک هواداران، با سکوت پرمعنی که ویژه شخصیت فردی و اجتماعی ایشان در چنین مواردیست همراه گردید.
اما این سکوت مانع از طرح و اقامه شکایت علیه اهانت کننده نمی باشد، به همین منظور دستور رسیدگی به موضوع از طریق معاونت حقوقی باشگاه صادر و در راستای آن شکایتی در دادسرای عمومی تهران مطرح و درخواست رسیدگی و تعقیب کیفری وی از مجرای قانونی استدعا گردیده فلذا باشگاه از هواداران درخواست می نماید ضمن حفظ آرامش خویش تا حصول نتیجه رسیدگی در دادسرا از هرگونه فعل یا قولی که شکایت بعمل آمده را تحت الشعاع خویش قرار دهد جداً اجتناب ورزیده و در هر مرحله از رسیدگی چنانچه نیازی به ارائه اطلاعات باشد از طریق روابط عمومی باشگاه، هواداران مطلع خواهند گردید.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
پرسپولیس نیوز
سلام :
خیلی آدم ضایعی بود این مدیر باشگاه ذوب آهن اصفهان ...
آدم تو خیابون هم با دشمنش این جوری برخورد نمی کنه .
این رفتار از مدیر باشگاه سپاهان نیز دیده شده بود و زیاد مورد تعجب نیست چون خصوصیتی عده ای است در فسمتی از نصف ... ! چون خیلی دوست دارن ... بشه پایتخت و اون ها بشن بچه تهران
کار باشگاه پرسپولیس در شکایت از این شخصیت ... بهترین کار بود .
واقعا دیگه حالم داره از این وضعیت بهم میخوره!
داشتم یه نگاهی به برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ برتر مینداختم که توش برنامه هفته 11 تا 15 رو نوشته
هیچ بازی از پرسپولیس رو توی جمعه یا روز تعطیل ننداختن :1. (27):
نمیدونم بگم این کار عمدی بوده یا ... ؟
با هم یه نگاه میندازیم :
تمام بازی های معوقه هفته 5 جمعه 26 مهر برگزار میشن ، غیر از دو تا بازی :
شنبه 27 مهر:
سايپا تهران - فولاد مباركه سپاهان، ساعت 15- انقلاب كرج
فولاد خوزستان-پرسپوليس تهران، ساعت 16:45- تختي اهواز
هفته یازدهم همه بازی ها سه شنبه و چهارشنبه برگزار میشه
هفته دوازدهم هم بازی ها روز یکشنبه برگزار میشه ولی یک نکته جالب داره!!
پرسپوليس تهران - فولاد مباركه، ساعت 16:35 آزادي تهران
ولی با توجه به عقب کشیدن ساعتها از اول مهر این بازی هم یک ساعت زودتر انجام میشه ، یعنی ساعت 15.35 !!
بعد از حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان در سال گذشته ، اینا اومدن اولا بازی رو انداختن وسط هفته
دوماً ساعت بازی رو گذاشتن 15.35 که دیگه هیچ کس پا نشه بیاد ورزشگاه!!
خب یه دفعه بازی رو بدون تماشاگر برگزار کنید تموم بشه بره دیگه ...
به نظرتون چند هزار نفر میتونن ساعت 15.35 روز یکشنبه پاشن برن ورزشگاه ؟!
من با خودم گفتم شاید برای حفظ چمن ورزشگاه آزادی ، اینا مجبورن که اینطوری و با این فاصله بازیها رو برگزار کنن
ولی در کمال تعجب دیدم که نخیر این طوریها هم نیست!! دقیقا روز بعد از همین بازی ، استقلال در آزادی بازی داره!
هفته سیزدهم بازی ها روز 5شنبه و جمعه برگزار میشه که پرسپولیس 5 شنبه بازی داره!!
هفته چهاردهم :
فقط این بازی از هفته 14 پنجشنبه برگزار میشه و بقیه روز جمعه است :
پرسپوليس - صباي قم، ساعت 16:20- آزادي
توجه داشته باشید که روز بعدش (جمعه) استقلال در انزلی بازی داره و بازیش در تهران نیست! ( ساعت 14.30 )
به نظرتون اگه بازی پرسپولیس هم جمعه برگزار میشد اشکالی داشت؟
ساعتهای بازی استقلال و پرسپولیس هم تداخل نداشت!
هفته 15 هم بازیهاش باز هم در وسط هفته است ( دوشنبه و سهشنبه )
====
همهمون هوادارای پرسپولیس رو میشناسیم ...
من (ما) میدونم (میدونیم) که هر بازی پرسپولیس در تهران ، حداقل 40-50 هزار نفر میاد
شک هم نکنید که بازی بعدی پرسپولیس که روز 5شنبه ، چهارم مهر ، ساعت 20.15 برگزار میشه ،
حداقل 70 هزار نفر میان ، چون اولاً بازی قبل دربی هست و دوماً حضور علی کریمی و دیکارمو هم بی تاثیر نخواهد بود
پرسپولیس قهرمان
سپاس
ITC لئوناردو دى كارمو به فدراسیون فوتبال رسيد
با صدور ITC پائولو دى كارمو، اين بازيكن برزيلى مشكلى براى همراهى پرسپوليس در ديدار برابر پگاه گيلان نخواهد داشت. ITC دى كارمو صبح پنج شنبه در اختيار فدراسيون فوتبال كشورمان قرار گرفت و طى يكى دو روز آينده و بعد از بررسى هاى لازم، كارت بازى اين بازيكن صادر خواهد شد. بدين ترتيب پرسپوليسى ها در ديدار اين هفته برابر پگاه مى توانند از حضور دى كارمو استفاده كنند.
======
مدیر عامل ذوب اهن از پرسپولیسی ها عذرخواهی کرد
مسؤولان پرسپوليس با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن، از شكايت عليه او صرف نظر كردند. بعد از صحبت هاى تند سعيد آذرى در برنامه نود و خطاب به داريوش مصطفوى، مسؤولان پرسپوليس تصميم به شكايت عليه مديرعامل ذوب آهن گرفتند و حتى قصد داشتند ماجرا را از طريق مراجع قضايى پيگيرى كنند اما تماس هاى اخير طرفين و صحبت هاى تازه آذرى مبنى بر اينكه قصد بدى از بيان آن حرف ها نداشته، تصميم پرسپوليسى ها را تغيير داد و آنها اعلام كردند كه با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن فعلاً قيد شكايت را خواهند زد.
پرسپولیس نیوز
=======
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - پگاه گیلان
پنجشنبه 04/07/87 ساعت 20:15
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
بنده خدا خودش اومده عذر خواهی کرده !
ولی فکر کنم اینو الکی گفتن پرسپولیسی ها ، جریان عذرخواهی کردنو میگم که اگه دوباره عکس العمل نشون داد اون موقع دیگه حالیش کنن ! شما نظرتون چیه ؟!
مرد میخوایم عکس العمل نشون بده!!نقل قول:
سلام به همگی امروز پرسپولیس قهرمان با پگاه رو به رو میشه من شنیدم که هم علی کریمی هست هم مهاجم
برزیلی امیدوارم آزادی رو با برد ترک کنن.
به نطر باید بازی زیبایی بشه اگه بزارن.
امیدوارم مثل قبل هم ار این بازی استقبال بشه.
گفتم استقبال یاد استقلال افتادم که تو داربی چندتا بخوره خوبه.:1. (5):
خب این بازی رو هم برد.
بیشتر از اینا باید میزد شانس نداشت کریم.
حالا با خیال راحت به استقبال داربی میریم:whistle: